28 Şubat 2013 Perşembe

Maç değerlendirmesi

Merhaba arkadaşlar dün oynanan Fenerbahce vs 1461 Trabzon karşılaşmasında kazanan taraf 1461 Trabzon oldu. Dün 20:30 'da başlayan karşılaşmayı Radyo dinle radyoyo 'dan kesintisiz olarak takip etme imkanı buldunuz. Sizlere bu maçı izletemedik çünkü maç zaten özel bir kanal'da herkesin izleyebileceği bir kanalda naklen olarak sizlere sunuldu bu kanalın adıda Atv oldu. Atv kısaca bu işten anlamayan tek kanal diye düşünüyorum çünkü maçtan hiç bir zevk alamıyorum. Spikerin anlatması hiç heyecan katmıyor maça bu yüzden zevk almamız'da malesef kısıtlı kalıyor.

Maçı değerlendirecek olursak eğer Radyo dinle radyoyo 'dan başka kazanan taraf olmadı gibi ama fenerbahcenin ilk yarıdaki oyunu 2-1 tamamlamaya yetti, ikinci yarıda üstünlüğü 1461 trabzon ele geçirdi, hızlı çıktıkları kontraataklarla maçta 2-3 lik skoru yakalamayı başardılar. Fakat fenerbahce grubu lider kapadığı için alabileceği bir risk vs. yoktu çünkü Aykut kocaman takımı değerlendirmek amacıyla önce yedekler çıktı saha sonra da genç oyuncuları sahaya sürdü.

Sizler için değerlendirdiğimiz skor ise yattı maç 2-3 bitti ve bu maçı Radyo 'dan radyoyo olarak dinlemeye devam ettiniz.

Teşekkürlerimle Radyoyo dinle radyoyo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder