12 Mart 2013 Salı

45.Baskı

Evet arkadaşlar bugün 45.Baskı girilmekte,  kıyasıya rekabet son hızla devam ediyor ve ilk dört sıraya giremez diye tahmin ettiğim web siteleri var bunlar son günlerde sitelerini kasmaya başladı. Anahtar kelimesi : Radyo dinle radyoyo olan r10.net te delipoyrazın başlatmış olduğu bir seo yarışması ve bu seo yarışmasında bol ödül ve heyecan kendisini tüm etkisiyle göstermektedir.

Bir yarışmadan daha fazlası

Bir yarışmadan daha fazlası, kesinlikle ve kesinlikle bir seo yarışmasında yaşanması gereken her şeyi yaşadık bu yarışmada. Neler mi yaşadık ? Tabi ki çok şey bir den fazla olaylar kelimelerimize sığmayacak şeyler yaşadık. Açıklıyorum evet makalenin sonuna doğru ne yaşadığımı anlatan tek bir kelime yazıcam bu bizim radyo dinle radyoyo anahtar kelimesine sahip olduğumuz r10.net seo yarışmasın da neler yaşadığımı fazlasıyla anlatacaktır. Bundan kesinlikle kuşkunuz olmasın bugün 45.Baskının girilmesi sebebiyle zaten bu makaleyi yazmaktayım fakat sizler için 45.Baskı da çok daha fazla şeyler söylemek istiyorum bunlardan birinci ve tek olanı aslında " Bir yarışmadan daha fazlası " alt başlıklı yazımızda bahsedeceğim neler yaşadık ? Sonucudur evet arkadaşlar makalenin sonuna hızla yaklaşıyoruz ve bizim neler yaşadığımızı gerçekten merak ediyormusunuz ? İki saattir okuduğunuz ve ya okumadığınız bir makalenin size neler katacağını düşünebiliyormusunuz ? 

Evet arkadaşlar sıkı durun çünkü sizlere 45.baskı konum da sizlere bu yarışmada ne yaşadığımızı anlatan bir kelime ile anlatacağım bir dakika bekleyin. Okumaya devam ve okumaya gerçekten devam bir süre sonra zaten otomatiğe bağlıyoruz, Bu da çok hoş olabiliyor. Evet arkadaşlar bu kelime bir dünya yıldızı bu kelime Radyo dinle radyoyo web sitesin de açıklanıyor bu kelime sizler için geliyor biz bu yarışmadan ne yaptığımızı anlatıyorum evet sıkı durum geliyor.  Açıklıyorum 3, 2 , 1 , 0 Biz bu yarışmada " YARIŞTIK "  Evet arkadaşlar biz bu yarışmada aslanlar gibi yarıştık. 

Bu işsiz makaleyi okuyan umarım arkadaşlarımız yoktur eğer var ise çok fazla küfür yedik demektir. Evet arkadaşlar herkese iyi günler dileriz Radyo dinle radyoyo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder