19 Mart 2013 Salı

RADYO DİNLE RADYOYO SON MAKALE

RADYO DİNLE RADYOYO SON MAKALE

Merhaba arkadaşlar 10 Şubat 2013 Tarihinde başlayan ve 22 Mart 2013 Saat : 23:59 'da bitecek olan bir seo yarışmasının içerisindeydik ve anahtar kelime Radyo dinle radyoyo oldu ve Bu seo yarışmasını başlatan kişi r10.net sitesinden Delipoyraz.NET. Öncelikle kendisini buradan, bu yarışmayı başlatıp 40'tan fazla siteyi ve site yöneticelerini bir   araya topladığı için teşekkür ediyorum gerçekten güzel çekişmeli günler geçirdik. Yarışmanın amacına tekrar gözatacak olursak eğer şöyle bahsedebiliriz.

Yarışmaya katılan herkes blogspot.com sitesinden alacağı ücretsiz domainle katılacaktı ve yarışmanın amacı asıl sitenin yani radyoyo.com sitesinin google aramalarında radyo dinle yazdıklarında ilk sıralara taşımaktı. Ve bunu yapabilmesi içinde böyle bir yarışma başlatması çok mantıklı oldu şahsen onlarca site özgün makale yazdı ve Radyo dinle radyoyo kelimesinde birinci sayfada çıkabilmek için çok uğraştı. Şahsen kendi adıma konuşacak olursam eğer her gün özgün 2 makale girdim ve makale içinde sürekli Radyo dinle radyoyo kelimesi geçiyordu. Emeklerimiz çok büyük oldu çünkü kimse bu kadar makale kasmadı, fakat bu yarışmadaki son makalemizi giriyorum.

Bundan sonrası işin şansına kalmış bir olay oldu çünkü çok kapışmalı bir rekabet içerisindeyiz bir çok site var üst sıralarda yer almak isteyen ve gerçekten aldıkları backlink ile birinciliğe oturabilecek bir çok site var. Fakat bizim yapmak istediğimiz backlink gücünden çok özgün makale ile sitemizi üst sıralara çıkarmak. Ve başardığımı da düşüyorum tabi ki takdir sizin. Bu konuda ukala olmamak gerekiyor. Sonuçta her gün değişen hatta 8 saatte değişen bir google aramaların içindeyiz Radyo dinle radyoyo da üst sıraya çıkmak gerçekten zor olacak.

Evet arkadaşlar bu son makale ve hiç saçmalamadan yazmış olduğum bir makale malum diğer makaleleri yazmak için bir hayli saçmalıyordum. Evet arkadaşlar son makalemi yazarken sizlere google aramalarında Radyo dinle radyoyo kelimesin de ilk dörtte çıkan siteleri sizlerle paylaşmak istiyorum. 
Radyo dinle radyoyo
senradyodinleradyoyo.blogspot.com web sitemiz şuan 3.sırada bulunmaktadır.
Yarışmanın bitişinde sonucun ne olacağını bilemeyiz 22 Mart Gecesine çok var belki sitemiz ilk dörtten çıkar belkide ilk sıraya yerleşir her ne olursa olsun kazanan arkadaşları şimdiden çok çok tebrik ederim. 

Herkese Teşekkürlerimi sunar iyi günler dilerim. 
Burakkaralar


5 yorum: