4 Mart 2013 Pazartesi

Sitemiz ve Seo

Merhaba arkadaşlar sitemiz ve seo yarışmasının bitmesine çok fazla kalmadı diyebiliriz aslında yolun yarsını tamamladık ve sonra doğru yaklaşıyoruz yavaş yavaş, almamız gereken bir yol olabilir ama sitemiz " Radyo dinle radyoyo " kelimesinde iddiasını sürdürerek 1.sıraya yerleşmeyi hedeflemektedir.

Tabi ki bu bir yarışma eğer 1.sıraya yerleşemezsekte ilk dört içinde olmayı hakkettiğimizi düşünüyorum, günde 2 adet özgün makale girerek insanlara, özgün içerik girmenin faydasının ne derecede sonuçlandıracağını yarışma sonunda göreceğiz çünkü çok fazla backlink kasamadım aslında kendimce kastım ama ilk dört içinde olan arkadaşların kastığı backlink kadar backlink kasamadım sonuçta.

Bu yarışmayı kim kazanırsa kazansın, hakkıyla kazansın umarım yarışmanın biteceği güne kadar web siteler büyük bir kapışmanın içinde devam ederler. Neyse sonuç olarak seo yarışmasında şuan için " Radyo dinle radyoyo " kelimesinde 2.sıradayız umarım daha iyi bir sonuç olan birincilikle yarışmayı 1.olarak kapatabiliriz.

Teşekkürlerimle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder