11 Mart 2013 Pazartesi

Hodri Meydan

Bu yarış bitmedi ! Herkese Hodri Meydan buyursun gelsin Google üzerinde kıyasıya bir rekabet izliyoruz ve arkadan üst sıralara yerleşmek isteyen birden fazla site görüyoruz artık son haftalara girdiğimiz için insanlar sitelerini kasmaya başladı. Herkese hodri meydan buyursun geçmeye çalışsınlar sitemizi. Radyo dinle radyoyo kelimesi yüksek arama hacmi olan bir cümle ve gerçekten birinci olan arkadaşı tebrik edicem.

HODRİ MEYDAN

Üstüne basa basa söylüyoruz. Bizi geçebilen site varsa gerçekten hakeden bir site olur. Her gün çalışıyoruz, her gün makale üstüne makale giriyoruz. Burada biz kendimizi övmüyoruz ama objektif konuşuyoruz. Pagerank değeri aşırı yüksek sitelerden backlink almadığınız sürece sitemizi geçemeyiceksiniz. Neden bu kadar iddalıyız biliyormusunuz. Çünkü şuan siz benim sitemde bu makaleyi okuyorsunuz olay bu kadar basit.

TABİ Kİ DE ŞAKA

Evet arkadaşlar yukarıda birbirinden iddialı şeyler söyledim fakat o kadar büyük bir iddiamız yok amaç makale girmek ve o amacı gerçekleştirdim. Google işi belli olmaz bir dalgalanma olur Radyo dinle radyoyo kelimesinde 1.olan sitemiz bir anda 9.sıraya gidebilir. Bu yüzden hiç bir zaman büyük konuşmamak gerekiyor ve mütevazi olmak gerekiyor. 

Teşekkürlerimle Radyo dinle radyoyo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder