5 Mart 2013 Salı

Aşkın radyo kanalı

Biri çıkıp aşkı anlatsa dediğiniz oldumu hiç ? Aşkı yaşamayan insan huzurlu ve mutlu olan insandan başkası olamaz çünkü aşk öyle bir lanet bir şeydir ki seni hem üzer hemde gururlandırır ve mutlu kılar. Aşk bu göründüğü gibi ve okunduğu gibi kolay değil ki. Okuması kadar kolay olsa keşke 3 harf ve bunun hecelemesi bile yok yani neresini heceli yorsun ki aşk adı üstüne. 

Canını yakar her sabah her akşam güneşin doğmadığı zaman yada ayın dahi aydınlatmadığı zamanlarda. Seni arzuladığı bir kadehin içinde bulursun aşkı bir radyo dinle radyoyo dan çıkan seste bulursun belki kim bilir aşkın radyo kanalı vardır belki bunu bulursan hayatın değişir. Nerden bilirsin ki sen aşık olmadıysan ? 

Eğer sende aşık olmak istiyorsan vaktini bekle aşkın zamanını bekle genç isen boşver hayatını yaşa. Neden ileride pişman olacağın kararlar veresin ki ? Neden sana rahat mı batıyor ve ya rahatın batmasını mı istiyorsun ? Boşver dostum boşver kendini başka bir oyalanacak şey bul git hobiler inle mutlu git kendini maça ver tenis oyna futbol oyna bir şeyler yap kendini aşktan uzak tut acı çekersin kendini radyo dinle radyoyo da bulursun aşkın radyo kanalı.

Dikkat et saygılarımla. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder